PRIVATLIVSPOLITIK - DINE PERSONOPLYSNINGER I forbindelse med nyhedsbrev, køb og kontakt med Franske Fund har du indtastet og oplyst dine personoplysninger: • Dit navn • Din e-mailadresse • Dit telefonnummer • Evt. dine betalingsoplysninger Dine personoplysninger bruges KUN i forbindelse med køb og handlen. Personoplysninger gemmes for at kunne overholde bogføringsloven, dog max 5 år - herefter vil oplysningerne blive slettet. Ved levering af vare/varer med fragtfirma eller post, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret i forbindelse med forsendelsen/fragten. DU BEHØVER IKKE AT FORETAGE DIG NOGET! Gennem tilmeldelse af nyhedsbrevet på www.franskefund.dk har du givet dit samtykke til, at Franske Fund må behandle dine data, personlige oplysninger, og at du ønsker at modtage vores nyhedsbrev. Du kan altid trække dit samtykke tilbage, gennem linket i bunden af vores e-mails eller skrive til info@franskefund.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker, at modtage vores nyhedsbrev. Til at behandle dine person- og samtykkeoplysninger ved tilmelding af vores nyhedsbreve bruger vi tredjepartsdatabehandleren MailChimp. Der er indgået en databehandleraftale med MailChimp, og det er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger. - DATASIKKERHED Dine personoplysninger med dit samtykke, bliver behandlet sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Dine oplysninger bliver kun brugt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når det ikke længere relevant. - KONTAKT, OPLYSNING, ÆNDRING, INDSIGELSE OG SLETNING Du kan altid kontakte os for at få oplyst dine personoplysninger. Du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format. Hvis der er fejl i nogle oplysninger, kan du altid få dem rettet. Hvis du ønsker at få slettet eller ændret nogle af dine personoplysninger, så skriv til info@franskefund.dk Hvis du ønsker at klage over Franske Fund behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København K, telefonnummer 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk. Har du andre spørgsmål eller andet så kontakt venligst... Franske Fund E-mail: info@franskefund.dk